Cadeaubon Familyshoot inclusief foto

Familyshoot (inclusief foto)

€145,-

Met deze bon geef je de gelukkige een mooie fotoshoot cadeau, dat kan een enkel portret, voor een stel zijn of een gezinsshoot t/m 4 pers. We gaan een mooie serie maken in de studio en die bekijken we later in een viewingsessie. Daar beslist men ook wat ze uiteindelijk willen nabestellen. Een mooie wanddeco voor aan de muur of misschien wel een fotoboekje van de hele serie. De bon staat garant voor de fotoshoot, en er zit tevens een mooie vergroting bij van 40x60 cm.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Geef uw woonplaats in.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Geef aub een tekst in voor op de kadobon
Invalid Input
8385 ideal 102481

u betaald veilig via iDeal

EUR 0,00

 

Portretfotografie - Bedrijfsfotografie - Productfotografie - Interieur en Architectuurfotografie

Als fotograaf ben ik gespecialiseerd in een aantal disciplines:

Portretfotografie, een goed portret of profielfoto is natuurlijk onmisbaar. De foto moet er lekker ontspannen uitzien, toegankelijk zijn en zo een goede indruk geven met wie mensen te maken hebben als ze contact hebben. Een portret in uw werkomgeving of juist een stijlvolle studiofoto, het is allen mogelijk.

Bedrijfsfotografie, het in beeld brengen van een bedrijf, werkzaamheden, product en mensen. In een duidelijke presentatie (potentiele) klanten kennis laten maken met uw bedrijf. Foto's voor presentatiemateriaal, websites en social media. 

Productfotografie, sfeervolle en professionele foto's van een product verhoogt de waarde en zorgt voor een goede uitstraling van een product, zodat kopers sneller overstag zullen gaan. 

Interieurfotografie, een sfeervol interieur dient met de juiste uitstraling vastgelegd te worden. Of het nu een modern, groot of klein, warm interieur is alles heeft zijn eigen charme en verhaal. De juiste uitstraling vastgelegd zorgt voor een goede indruk.

Architectuurfotografie, mooie architectuurfotografie van gebouwen, tuinen of andere projecten. Het goed in beeld brengen hiervan, de juiste sfeer weergeven op het juiste moment, neemt tijd in beslag maar geeft dan ook een perfecte weergave van het kunnen van uw bedrijf. Vooral de moderne en strakke architectuur hebben een voorkeur maar ook de andere stromingen leg ik vast voor u.

 

Bedrijfsfotografie Zeeland

Bedrijfsfotografie is een investering in uw bedrijf. Goede beelden helpen om uw producten te verkopen of om een bepaalde toegankelijkheid te creëren als we het hebben over portretfotografie. Goede beelden zullen uw klanten helpen om tot aankoop over te gaan of contact met u op te nemen.

Voor elke zakelijke opdracht is een unieke aanpak vereist. Om u een goede indicatie te geven van de investering is het handigste om persoonlijk contact te hebben, zodat we kunnen bespreken wat er gefotografeerd mag worden en hoe we dat gaan invullen. Neem vrijblijvend contact op als u een bedrijfsfotograaf in Zeeland zoekt.

Contact informatie:

Volg ons op:

© PersPectief fotografie 2003-2022 Alle rechten voorbehouden