Cadeaubon Zwangerschap of Newbornshoot inclusief Potraitalbum

Zwangerschap of Newbornshoot inclusief Potretalbum

€195,-

Met deze bon geef je de aanstaande ouders een mooie kans om de geweldige tijd vast te leggen van zwangerschap en hun kleintje. We maken een kleine shoot van de zwangerschap en als de kleine er is maken we in de eerste weken een mooie serie als newborn. Deze bon kan ook ingezet worden enkel voor een uitgebreide newbornsessie waarbij we ook ouders en broertjes of zusjes betrekken. De foto’s bekijken en bespreken we later in een viewingsessie. En van de geselecteerde foto’s wordt een mooi portretalbum gemaakt.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Geef uw woonplaats in.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Geef aub een tekst in voor op de kadobon
Invalid Input
8385 ideal 102481

u betaald veilig via iDeal

EUR 0,00

 

Portretfotografie - Bedrijfsfotografie - Productfotografie - Interieur en Architectuurfotografie

Als fotograaf ben ik gespecialiseerd in een aantal disciplines:

Portretfotografie, een goed portret of profielfoto is natuurlijk onmisbaar. De foto moet er lekker ontspannen uitzien, toegankelijk zijn en zo een goede indruk geven met wie mensen te maken hebben als ze contact hebben. Een portret in uw werkomgeving of juist een stijlvolle studiofoto, het is allen mogelijk.

Bedrijfsfotografie, het in beeld brengen van een bedrijf, werkzaamheden, product en mensen. In een duidelijke presentatie (potentiele) klanten kennis laten maken met uw bedrijf. Foto's voor presentatiemateriaal, websites en social media. 

Productfotografie, sfeervolle en professionele foto's van een product verhoogt de waarde en zorgt voor een goede uitstraling van een product, zodat kopers sneller overstag zullen gaan. 

Interieurfotografie, een sfeervol interieur dient met de juiste uitstraling vastgelegd te worden. Of het nu een modern, groot of klein, warm interieur is alles heeft zijn eigen charme en verhaal. De juiste uitstraling vastgelegd zorgt voor een goede indruk.

Architectuurfotografie, mooie architectuurfotografie van gebouwen, tuinen of andere projecten. Het goed in beeld brengen hiervan, de juiste sfeer weergeven op het juiste moment, neemt tijd in beslag maar geeft dan ook een perfecte weergave van het kunnen van uw bedrijf. Vooral de moderne en strakke architectuur hebben een voorkeur maar ook de andere stromingen leg ik vast voor u.

 

Bedrijfsfotografie Zeeland

Bedrijfsfotografie is een investering in uw bedrijf. Goede beelden helpen om uw producten te verkopen of om een bepaalde toegankelijkheid te creëren als we het hebben over portretfotografie. Goede beelden zullen uw klanten helpen om tot aankoop over te gaan of contact met u op te nemen.

Voor elke zakelijke opdracht is een unieke aanpak vereist. Om u een goede indicatie te geven van de investering is het handigste om persoonlijk contact te hebben, zodat we kunnen bespreken wat er gefotografeerd mag worden en hoe we dat gaan invullen. Neem vrijblijvend contact op als u een bedrijfsfotograaf in Zeeland zoekt.

Contact informatie:

Volg ons op:

© PersPectief fotografie 2003-2022 Alle rechten voorbehouden