PersPectief fotografie verzorgt ook schoolfoto's op kinderdagverblijven, peutergroepen, speciaal onderwijs en basisscholen. Met de vele jaren ervaring en geduld, gegarandeert leuke schoolfoto's van de kinderen. Altijd leuke, hippe achtergronden om uit te kiezen. De ouders krijgen een eigen afgeschermde inlogcode waarmee zij zelf kunnen bestellen en betalen. Voor de opvang en scholen dus geen rompslomp met zakjes met foto's of geld !! Geen extra kosten voor opvang en scholen.

(Ook voor ouders die geen pc tot hun beschikking hebben of in een saneringstraject zitten zijn er uiteraard mogelijkheden om toch die leuke schoolfoto te bestellen.) 

Informatie voor de OC of directie van scholen direct op te vragen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

IVM. DE REGELS VAN RIVM GAAN ER VEEL NIET ACTIVITEITEN DOOR VAN SCHOLEN MAAR SPECIAAL VOOR GROEP 8-ERS KAN IK EEN SPECIALE AFSCHEIDSFOTO VERZORGEN.

KINDEREN KUNNEN LOS VAN ELKAAR BUITEN OF IN STUDIO GEFOTOGRAFEERD WORDEN EN IN LEUKE HIPPE SETTING GEZET. TOCH EEN AANDENKEN AAN DAT LAATSTE SCHOOLJAAR !!