Investering

Waarom investering en niet prijs ? Heel eenvoudig: een foto maak je niet zomaar die heeft een gevoelswaarde, die wil je bewaren, ophangen, koesteren en later nog met een blij gevoel op terug kijken. Daar hang je geen prijs aan, maar doe je een investering in.

 Wat krijg je allemaal voor je investering:

  • Vooraf in de planningsessie bespreken we hoe en wat
  • Ongeveer een uur durende ontspannen en gezellige fotosessie, een echte belevenis.
  • Door scholing in vakmanschap spreken mooie belichtingen en emoties. Daarnaast een profesionele bewerking van het eindresultaat    
  • Een viewing waarin we de mooiste beelden in het groot bekijken en gaan kijken welke afwerking het allemaal moet krijgen (foto in lijst, fotoblok etc.)  
  • Het uiteindelijke resultaat om op te hangen en aan iedereen te showen 
  • De geselecteerde beelden in digitaal bestand voor gebruik van facebook (met logo)

Studioshoot

Een fotosessie in de studio start op € 65,-  Hierin zit de planningsessie (vooraf bespreken), de fotoshoot zelf en de viewing. Aangezien er heel veel mogelijkheden zijn wil ik graag in een persoonlijk gesprek aan u laten zien welke kwaliteit en afwerking er allemaal mogelijk is. In de studio heb ik ook diverse voorbeelden hiervan in de studio. Dan kan ik ook duidelijk aangeven wat de bijbehorende kosten zijn.

Locatieshoot

Ook is het natuurlijk mogelijk op een andere locatie foto's te nemen, bv. buiten op het strand, in het bos, of juist een stoere locatie bij oude gebouwen of in de haven. Weet u zelf een unieke locatie zijn suggesties altijd welkom natuurlijk. Vooraf nemen we door welke locatie het moet worden en wie er allemaal op de foto moet zodat er voldoende tijd kan worden ingepland. En als het weer die dag slecht is kijk we voor een andere dag/tijd uiteraard of wijken uit naar de studio. En met slecht bedoel ik natuurlijk regen want een beetje bewolking is niet erg en geeft juist mooie luchten ! De startkosten voor een fotoshoot op locatie zijn vanaf € 85,-

Cadeaubon

Met een cadeaubon geef je een leuk en uniek cadeau wat de ontvanger zelf kan invullen hoe te gebruiken. De bonnen zijn er in 25 / 50 / 100 / 150 euro.

 

Pasfoto's

Officiële pasfoto's voor paspoort, identiteitsbewijs, rijbewijs, visum of andere kaarten. Volgens de recente regels van de overheid gemaakt en met garantie van goedkeuring. Prijs per set € 8,50

 Zakelijke fotografie

Ook op dit gebied kunnen we van alles voor u betekenen, van profielfoto's en teamfoto's tot volledige bedrijfsreportages voor web en drukwerk.

Schoolfotografie

Ik maak beperkt schoolfoto's, ivm drukte op de agenda dient dit tijdig gereserveerd te worden. De ouders hebben zelf de vrijheid om te bepalen of ze willen afnemen en wat en hoeveel. Van gewone foto's tot cadeauartikelen zoals mokken en telefoonhoesjes.

Contact informatie:

Studio: Paspoortstraat 26a
(Postadres: Paspoortstraat 18)
4388BH Oost-Souburg

Volg ons op:

© PersPectief fotografie 2003-2020 Alle rechten voorbehouden