Werkwijze

Profielfoto, zakelijk portret

Een profielfoto is het eerste contact met anderen. Een juiste toegankelijk en ontspannen foto is dus van groot belang. Mensen handelen heel vaak op gevoel en dat is ook wat je geeft als iemand een foto van je ziet. Een goede profielfoto moet dan ook aan een aantal 'eisen' voldoen.   
Een zakelijk portret kan een uitgebreider portret zijn. Het moet net als een profiel foto ook het ontspannen gevoel geven, maar kan bijvoorbeeld op de werkvloer worden gemaakt of een andere, voor uw bedrijf, spraakmakende locatie al dan niet met werkmaterialen in beeld. 

 

Bedrijfsfotografie

Uw bedrijf op een juiste manier in beeld gebacht, processen vastgelegd, personeel al dan niet aan het werk. Uw bedrijf in beeld voor website en prospects of verslagen. In een gesprek voorafgaand bepalen we wat er moet worden vastgelegd, hoeveel tijd het in beslag neemt en andere specificaties. 

 

Productfotografie

Een goede, mooie en sfeervolle productfoto verhoogt de verkoop doordat het een bepaalde sfeer of gevoel oproept bij kijker en potentiële koper. Vooraf bespreken we wat het product is en welke uitstraling hierbij past of waar de foto gebruikt dient te worden (webshop of sfeer op website of folders). 

 

Styling, Interieur en architectuur.

 

 

 

 

 

Contact informatie:

Studio: Paspoortstraat 26a
(Postadres: Paspoortstraat 18)
4388BH Oost-Souburg

Volg ons op:

© PersPectief fotografie 2003-2020 Alle rechten voorbehouden